Please select your language:

PRIPREMITE SE, VAŠI SNOVI POČINJU OVDE!

Ovo je početak vašeg putovanja ka UEFA eEURO 2020.
Uključite se u prvo takmičenje reprezentacije u eFootball takvih razmera u svetu. U osnovu turnira je tim - najvažnija karakteristika fudbala. Da biste mogli da predstavljate Bosnu i Hercegovinu, morate da učestvujete u Nacionalnim kvalifikacijama koje vam omogućuju da sa ponosom nosite nacionalni dres i da se takmičite protiv najboljih igrača u celom svetu. Prijavite se za Kvalifikaciju i saznajte više pojedinosti o takmičenju.


SEE BELOW FOR PAST CUPS:


UPOZNAJTE STRUKTURU PRVENSTVA

Prvenstvo UEFA eEURO 2020 sastoji se od 3 etape:

  • Selekcija igrača za UEFA eEURO 2020

    Svih 55 država vrše selekciju svojih reprezentacija. Između novembra 2019. i decembra 2019. Nacionalna udruženja će oglasiti svoju reprezentaciju preko prvenstva koje će se održati onlajn ili preko fizičkog sastanka, osim kada već postoji reprezentacija u eFootball. Za svaki tim biraju se od 2 do 4 igrača koji će se takmičiti u sledećoj etapi.


  • Onlajn kvalifikacije za UEFA eEURO 2020

    U ovoj etapi zemlje koje se takmiče podeliće se u deset grupa za kvalifikacionu fazu koja će se održati onlajn od marta do maja 2020. godine. Svaka zemlja će odigrati po dve utakmice (svako protiv svakog) protiv ostalih zemalja u istoj grupi pri čemu će se bodovi iz obe utakmice dodati tabeli grupa. Najbolji timovi će se kvalifikovati za finale UEFA eEURO 2020 u Londonu.


  • Finale UEFA eEURO 2020

    Na događaju koji će se održati uživo u Londonu odrediće se šampioni UEFA eEURO 2020 - sastanak će se održati 9. i 10. jula između polufinala i finala UEFA EURO 2020. Šesnaest zemalja će se rasporediti po grupama od po četiri zemlje, pri čemu će se prve dve u svakoj grupi plasirati u četvrtinu finala. Utakmice između grupa će biti dve protiv dve uz određivanje najboljeg. Utakmice za vreme eliminacija će biti kombinacija svakog protiv svakog i dva tima protiv dva tima, najbolji između tri, izuzev finala koji će biti najbolji između pet.