Please select your language:

BUDITE SPREMNI, VAŠ SAN POČINJE OVDE!

Vaš put u UEFA eEURO 2020 počinje.
Zauzmite mjesto u prvom nacionalnim timu u efootball takmičenju svjetskih razmjera. Fokus turnira je postizanje timskog duha, što je srž fudbala. Kako bi predstavljali Bosnu i Hercegovinu potrebno je da uzmete učešće u Nacionalnim kvalifikacijama koje vam omogućavaju da sa ponosom obučete nacionalni dres i igrate protiv najboljih igrača na svijetu. Prijavite se za kvalifikacije i naučite više o samom takmičenju.


SEE BELOW FOR PAST CUPS:


NAUČITE VIŠE O STRUKTURI TURNIRA

UEFA eEURO 2020 turnir se sastoji iz 3 dijela:

  • Odabir igrača za UEFA eEURO 2020

    Svih 55 zemalja će odabrati svoje nacionalne timove. Između novembra 2019. i decembra 2019., Nacionalne Asocijacije nominovaće svoje nacionalne timove kroz turnire, bilo onlajn ili fizički, osim u slučaju kada nacionalni e-footbal tim već postoji. Za svaki tim biraju se od 2 do 4 igrača koja će učestvovati u narednoj fazi turnira.


  • UEFA eEURO 2020 onlajn kvalifikacije

    U ovom dijelu turnira države koje se takmiče dijele se u deset grupa za onlajn kvalifikacionu fazu, koja se odigrava između marta i maja 2020. Svaka zemlja igra 2 meča (jedan na jedan) protiv drugih zemalja iz iste grupe, a poeni iz oba meča se dodaju u grupnu tabelu. Najbolji timovi se kvalifikuju za UEFA eEURO 2020 finale u Londonu.


  • UEFA eEURO 2020 finale

    UEFA eEURO 2020 šampioni će biti odabrani na događaju koji će se održati u Londonu. Za navedeni događaj će biti obezbjeđen prenos uživo, a održaće se između 9. i 10. jula, između polu-finala i finala UEFA EURO 2020. 16 zemalja biće raspoređeno u četiri grupe od po četiri zemlje. U ovoj fazi će biti određene po dvije najbolje iz svake grupe koje svoj takmičarski put nastavljaju u četvrt finalu. Grupni mečevi su takmičenje dva na dva, a pobjednik je grupa koja dobije jedan meč. Mečevi u fazi ispadanja su mješavina jedan na jedan i dva na dva koji se igraju do dvije dobijene osim finala koje se igra do tri dobijene.