Please select your language:

PRIPREMITE SE, VAŠI SNOVI POČINJU OVDJE!

Vaše putovanje prema UEFA eEURU 2020 počinje ovdje.
Budite dio prvog reprezentativnog natjecanja u e-nogometu svjetskih razmjera. Fokus turnira je na timskoj igri, što je esencija nogometa. Da biste predstavljali Bosnu i Hercegovinu, trebate sudjelovati u nacionalnim kvalifikacijama koje vam omogućuju da nosite s ponosom nacionalni dres i natječete se protiv najboljih svjetskih igrača. Uključite se u Kvalifikacije i saznajte više detalja o natjecanju.


SEE BELOW FOR PAST CUPS:


UPOZNAJTE STRUKTURU TURNIRA

Turnir UEFA eEURO 2020 sastoji se od 3 etape:

  • Selekcija igrača za UEFA eEURO 2020

    Svih 55 država izabrat će svoje reprezentacije. Između studenog 2019. i prosinca 2019., nacionalni savezi odabrat će svoju reprezentaciju kroz turnir koji će biti održan online ili fizički, osim ako već postoji reprezentacija u e-nogometu.Za svaku momčad odabrat će se 2 do 4 igrača koji će se natjecati u sljedećem stupnju natjecanja.


  • Online kvalifikacije za UEFA eEURO 2020

    U ovoj fazi, države koje se natječu bit će podijeljene u deset skupina za online kvalifikacijsku fazu koja će biti održana od ožujka do svibnja 2020. godine. Svaka zemlja igrat će dvije utakmice (jedan protiv jednoga) protiv ostalih zemalja u istoj skupini, a osvojeni bodovi dodavat će se na ljestvicu skupine. Najbolje momčadi kvalificirat će se na završnicu UEFA eEURO 2020 u Londonu.


  • Završnica UEFA eEURO 2020

    Na završnom događaju u Londonu koji će biti održan 9. i 10. srpnja 2020. godine, između polufinala i finala UEFA EURA 2020., bit će određeni prvaci UEFA eEURA 2020. Šesnaest zemalja bit će podijeljeno u četiri skupine po četiri ekipe, a dvije najbolje momčadi iz svake skupine plasirat će se u četvrtfinale. Utakmice u skupini igrat će se dvoje-protiv-dvoje, na jednu dobivenu utakmicu. U fazi natjecanja na ispadanje, igrat će se kombinacija jedan-protiv-jednoga i dvoje-protiv-dvoje, na dvije dobivene utakmice, osim finala koje će se igrati na tri dobivene utakmice.