KÉSZÜLJ, AZ ÁLMOD ITT KEZDŐDIK!

Az utad az UEFA eEURO 2020-ra megkezdődött.
Légy részese az első világszerte összehasonlíthatatlan méretű nemzeti csapatos eFootball bajnokságnak. A bajnokság reflektorfényében a csapat áll, a foci legelső építő téglája. Ahhoz, hogy Magyarországot képviseld a bajnokságban, részt kell venned a nemzeti selejtezőn mely lehetővé teszi, hogy büszkén viseld a nemzeti mezt miközben a világ legjobb csapatai ellen küzdesz. Csatlakozz a selejtezőhöz és tudj meg többet a versenyről.


SEE BELOW FOR PAST CUPS:


TUDJ MEG TÖBBET A BAJNOKSÁG STRUKTÚRÁJÁRÓL

Az UEFA eEURO 2020 bajnokság 3 szakaszból áll:

  • UEFA eEURO 2020 játékos válogatás

    Mind az 55 ország megválasztja nemzeti csapatát. 2019 November és december között Nemzeti Szövetségek online vagy személyesen nevezik ki a nemzeti csapataikat a fenti versenyeken keresztül kivéve ha már egy nemzeti eFootball csapatuk létezik. Minden csapatban 2-4 játékos kerül kiválasztásra kik a következő szakasz(ok)ban versenyezni fognak.


  • UEFA eEURO 2020 online selejtezők

    A bajnokság ezen szakasza 2020 március és május között kerül lezajlásra és a versenyző országok 10 csoportra lesznek bontva. Minden ország két mérkőzést fog játszani (Egy-egy ellen) minden csoport béli ország ellen melyek pontjai összegzésre kerülnek a csoport ponttáblában. A legjobb csapatok bekerülnek az UEFA eEURO 2020 döntőbe mely Londonban kerül megrendezésre.


  • UEFA eEURO 2020 döntő

    A 2020 július 9 és 10-én – az UEFA EURO 2020 elő döntő és döntő között – megrendezésre kerülő élő döntő Londonban meghatározza az UEFA eEURO 2020 bajnokait. A 16 ország 4 csapatra lesz felosztva, mely csoportokból az első két helyezett jut tovább a negyeddöntőbe. Ezek a csoportkör mérkőzések kettő-kettő ellen formátumban. Mérkőzések a kieséses szakaszban egy-egy ellen illetve kettő-kettő ellen variációkból fog állni,Best of 3 formátumban (3 mérkőzésből 2 győzelem szükséges a továbbjutáshoz) kivéve a döntőt, ahol a formátum Best of 5 (5 mérkőzésből 3 győzelem szükséges).